logo

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Moby  
#1 Posted : 26 November 2016 06:53:45(UTC)
Moby

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 26/11/2016(UTC)
Posts: 3
Belgium
Location: BE

Hello,

first I have to say that you make a great job about the Mfd's extractor for de A10C.
This is a great and beautiful add-on for the sim.

Only what I not can manage is that I get under and on the right side of the extracted screen a black stroke.
This is annoying because I will fit the screens in my 2 bezels (Thrustmasters) so it fit exactly in the screen.

I tray it with to disable the buttons option in the setup but with no success.

Is there a solution for this issue?

Thank you for considering my request,

greetz,

Edited by user 29 November 2016 20:12:41(UTC)  | Reason: Not specified

Sgt_Baker  
#2 Posted : 26 November 2016 10:07:46(UTC)
Sgt_Baker

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Administrators
Joined: 14/09/2016(UTC)
Posts: 231
United Kingdom
Location: London

Was thanked: 9 time(s) in 7 post(s)
Hi Moby,

Yes, there's an easy solution. Hold down Shift while resizing the exported display allows you to alter the width and height independently.

I hope that solves the problem. :)

Best regards,

Baker
Moby  
#3 Posted : 26 November 2016 18:58:17(UTC)
Moby

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 26/11/2016(UTC)
Posts: 3
Belgium
Location: BE

Hi Mr. Baker,

I make a image from the screens like they comes on screen by me.
Here you see that under and on the right side there's a black border (stroke) that will not disappear after resizing.

I know about resizing the screens with the Shift key but this will not solved my problem.

Image: https://drive.google.com..._lAbs3wQ0RnhKZkFXa0V4R0U
https://drive.google.com..._lAbs3wQ0aWhrQmVKXzJ4X0U

Because I'm not able to resize the exported screens outside the display border I will have a black stroke under the exported screens.

Regards,
Moby
Moby  
#4 Posted : 29 November 2016 20:08:55(UTC)
Moby

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 26/11/2016(UTC)
Posts: 3
Belgium
Location: BE

Dear Mr.Baker,

I solved my problem with the exported screens that have the black stokes.

I set in my configuration of win7 the displayed text and icons to 100%.
Normal it's set to 125%.

That solve my issue with the screens.

Hope to give you conventional information for you and other users.

Case closed.

Best Regards,
Moby
Sgt_Baker  
#5 Posted : 29 November 2016 20:50:57(UTC)
Sgt_Baker

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Administrators
Joined: 14/09/2016(UTC)
Posts: 231
United Kingdom
Location: London

Was thanked: 9 time(s) in 7 post(s)
Hi Moby,

That is extremely useful information and very good detective work on your part. There's one particular function, common to all displays, that looks at the desktop's DPI. Relatively certain that's where the problem lies.

Thank you, and enjoy uMFCD! :)

Best regards,

Baker
zhaoxinying29  
#6 Posted : 08 August 2019 20:20:53(UTC)
zhaoxinying29

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 29/10/2018(UTC)
Posts: 1
Location: USA

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.