logo

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
r9z2vsyk@powerencry.com  
#1 Posted : 25 August 2021 02:58:28(UTC)
r9z2vsyk@powerencry.com

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 25/08/2021(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage
Med sina tidigare utrustningsrötter tog skon sina tidigare funktioner och förvandlade adidas skor dam den till ett kärl av en daglig livsstil. Skon sammanfaller med de senaste Adidas sneakerutgåvorna när det gäller komfort. Bibehöll sitt 90 -talsmål att hålla allt väsentligt, förblev denna sneaker trogen sin förfader genom att beteckna dess arv av funktionalitet samtidigt som den lägger till en modern stil.

När adidas lanserade sin EQT -serie tidigt 2017, nådde varumärket hela vägen tillbaka till 1991 för inspiration. Det var början för denna stil av skor och Kolla upp kläder för adidas. Tanken är att dessa produkter gav de viktigaste för löpare att prestera, utan att lägga till onödiga krusiduller eller extra vikt. Det skulle vara "utrustningen" du behövde utföra. Nu har adidas återskapat detta koncept med den nya EQT -serien, men gör det med modern teknik och stil.

Adidas Originals nya EQT Racing ADV har en stickad maskdesign och är lätt för ögonen. adidas eqt racing adv grön Överdelen, hälburen och märket Three Stripe är täckta med samma turkosa smink så att sneakers får en mer minimal sport-lyxig dragningskraft. Kontrasten sitter på en ljusvit mellansula och väcker silhuetten till liv och håller saker fräscha för alla typer av stil.

Modern, sportig och elegant, EQT Racing ADV från adidas® låter din stil sticka ut. adidas skor Överdel i stretchig stickning i sportig silhuett. Vadderad krage och vadderad "Burrito" -tunga som sitter fast på ena sidan. Traditionell snörning. Signatur 3-Stripes och yttre hälkorg. Mjuka textilfoder. Andningsbar Ortholite® fotbädd hjälper till att transportera bort fukt.

https://www.rea-skor.com/

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.